Over BOOSTcamp

Ben jij een creatieve ondernemer met passie voor je bedrijf? Verlang je ernaar om samen met andere ondernemers te werken aan de zichtbaarheid van je bedrijf, zodat je meer (potentiële) klanten en omzet aantrekt? BOOSTcamp is een netwerkclub voor creatieve ondernemers die elkaar helpen zich beter te profileren met hun bedrijf.

Eén keer per maand volg je in de vroege ochtend een BOOSTcamp-sessie van 7.45 tot 10 uur. Deze sessie geeft een boost aan de werkdag die nog vóór je ligt. Elke bijeenkomst start met een powerontbijt. In intensieve blokken die elkaar snel afwisselen werken we aan een betere conditie van je bedrijf, zodat je met meer kracht zichtbaar bent. Je gaat je eigen grenzen verkennen en opzoeken, maar je staat daarin niet alleen. Je helpt elkaar daarbij, spelenderwijs zet je een stap extra.

Op de besloten ledensite kun je transparant ieders persoonlijke doelen en voortgang zien door middel van de resultaten die elke bijeenkomst oplevert. We benutten ook de mogelijkheden van social media, onder meer door elkaar te inspireren en relevante kennis en ervaringen te delen via onze besloten Facebookpagina.

Met BOOSTcamp werk je aan een fit en gezond bedrijf

  • door relevante kennis en inspiratie te delen

  • samen te werken

  • waardevolle tips en persoonlijke feedback te geven

  • elkaar referenties te bezorgen

  • elkaar voor te stellen bij potentiële klanten

  • actief te trainen op het gebied van marketing

BOOSTcamp 22 april 2016
Karin Pieper

Karin Pieper

Bij BOOSTcamp sta je er niet alleen voor! In een hecht team challengen wij je om je bedrijf op een hoger plan te brengen. Zodat jij nog meer kunt doen waar je energie van krijgt.

Natascha Rouette

Natascha Rouette

Bij BOOSTcamp omarmen we je creatieve talent als ondernemer. En zorgen we dat je op een prettige manier je business vergroot!
En jij? Je kunt gewoon jezelf blijven!

Ron Limpens

Ron Limpens

Ik geloof erin dat je vooral dat moet doen, waar je hartje sneller van gaat kloppen en dan komt het wel goed. En ik kan je garanderen dat BOOSTcamp zó is opgezet dat sales (als je er niet van houdt) zelfs leuk kan zijn!